Menu

Om Os

I 2014 tog det for første gang alvor fat i danskerne, da Black Friday meldte sin ankomst i Danmark. Det var en kæmpe succes, både for butikkerne, men også for kunderne, der nød godt af de gode tilbud. Det har det dog været et problem at finde et godt samlet overblik over alle de danske sider der fører Black Friday tilbud.

Vi har et mål om at være den foretrukne portal for danskernes Black Friday shopping. Derfor hører vi rigtig gerne fra de af jer der reelt set bruger siden – da vi gerne vil videreudvikle siden løbende. Vi kan kontaktes på info@blackfridaydanmark.dk, hvor vi både tager i mod annoncør spørgsmål, såvel som fra brugere af siden. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Alle links på hjemmesiden som er med i vores oversigt er sponseret indhold. Det vil sige at vi modtager kommision når du foretager en handel på en af de sider vi henviser til. Dette giver os mulighed for at dedikere tiden der er nødvendig for at have flest mulige annoncører på siden, da det er en tidskrævende proces.

Udover at finde frem til de annoncører der har tilbud på black friday, skriver vi også et blogindlæg eller to i måneden. Dem kan du læse mere om her.

Derfor blev denne side til. Det er vores mission at give danskerne et godt overblik over Black Friday Danmark. Vi håber i vil bruge siden.

Siden ejes og drives af JBT med CVR: 36259396. Vi holder til i Holstebro, hvor vi professionelt arbejder med diverse online medier.